Τουριστικά είδη

Online παραγγελίες

Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία επιθυμείτε, αλλά και για να δείτε συγκεκριμένα τα προιόντα της κατηγορίας που ενδιαφέρεστε, επισκεφθείτε μας στο e-shop του καταστήματος.

Η ποικιλία τουριστικών ειδών που θα βρείτε στο κατάστημα είναι ιδιαίτερα πλούσια και περιλαμβάνει αντικείμενα λαϊκής τέχνης, αναμνηστικά δώρα κ.ά.

Παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως είναι τα θαλάσσια σφουγγάρια προτιμώνται ιδιαίτερα από τους ξένους επισκέπτες που κάνουν τη βόλτα τους στο Μοναστηράκι και στην αγορά της Ηφαίστου.

Το ενδιαφέρον κεντρίζουν, επίσης, τα αγαλματάκια της θεάς Αθηνάς, της Αφροδίτης, οι Καρυάτιδες ή αυτά του Παρθενώνα. Υπάρχουν, ακόμα αρχαϊκά βαζάκια, μπρούτζινα αντικείμενα και διακοσμητικά από πορόλιθο, μουσειακά αντίγραφα και τα χαρακτηριστικά τσολιαδάκια σε διάφορες παραλλαγές και ποιότητες: από τα απλά αναμνηστικά μέχρι συλλεκτικά με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και απαράμιλλη ποιότητα.

Οι πετσέτες θαλάσσης, τα σουβενίρ, τα κομπολόγια, τα μπρελόκ, τα μαγνητάκια εμπλουτίζουν την ποικιλία των προϊόντων μας και σας δίνουν ιδέες για δώρα!

Διεύθυνση

Ηφαίστου 25, Μοναστηράκι

Email

info@fedonorestis.gr

Τηλέφωνο

2155054520, 6972776417

Website

www.fedonorestis.gr