Στάμπες

Online παραγγελίες

Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία επιθυμείτε, αλλά και για να δείτε συγκεκριμένα τα προιόντα της κατηγορίας που ενδιαφέρεστε, επισκεφθείτε μας στο e-shop του καταστήματος.

Μπλουζάκια

Αποκτήστε το δικό σας μπλουζάκι, με τη στάμπα που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε πραγματικά μοναδικός. Επιλέξτε ένα αγαπημένο σχέδιο, ένα σύνθημα που σας εκφράζει, ένα αστείο μότο ή μια φωτογραφία από το κινητό σας και αποτυπώστε τα σε μπλούζες εξαιρετικής ποιότητας.

Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλο δειγματολόγιο σχεδίων, αλλά και η δυνατότητα εύρεσης σχεδίου από το διαδίκτυο. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων πραγματοποιείται πολύ καλής ποιότητας εκτύπωση στάμπας ή ψηφιακή.

Τυπώνουμε πάνω σε βαμβακερά T-shirt, αμάνικα, φούτερ, μπλουζάκια με V. Όλα χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους (ύφανση 150 γραμμαρίων) και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών (αντρικά, γυναικεία, παιδικά).

Ενδεικτικές τιμές:
…εκτύπωση σε δικό σας μπλουζάκι, από 4€!
…εκτύπωση σε μπλουζάκι του καταστήματος, από 10€!
…ειδικές τιμές για περισσότερα τεμάχια!

Η μεγάλη εμπειρία του Φαίδωνα και του Ορέστη, τα σύγχρονα μηχανήματα και η καλή διάθεση εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα!

Αθλητικές μπλούζες με στάμπα

Θέλετε να νιώσετε για λίγο όπως ένας φημισμένος παίκτης ομάδας; Τότε αποκτήστε τη δική σας αθλητική μπλούζα με εκτυπωμένο στην πλάτη το δικό σας όνομα ή αυτό του παιδιού σας! Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική αθλητική αμφίεση στα χρώματα που επιθυμείτε και μοιραστείτε ιδιαίτερες father & son ή father & daughter στιγμές!

Δυνατότητα εκτύπωσης περισσότερων τεμαχίων για αθλητικές ομάδες παιδικές ή ενηλίκων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διεύθυνση

Ηφαίστου 25, Μοναστηράκι

Email

info@fedonorestis.gr

Τηλέφωνο

2155054520, 6972776417

Website

www.fedonorestis.gr