Στάμπες

Online παραγγελίες για σταμπες σε μπλουζακια

Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία επιθυμείτε, αλλά και για να δείτε συγκεκριμένα τα προιόντα της κατηγορίας που ενδιαφέρεστε, επισκεφθείτε μας στο e-shop του καταστήματος.

Στάμπες σε μπλουζάκια

Αποκτήστε το δικό σας μπλουζάκι, με τη στάμπα που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε πραγματικά μοναδικός. Επιλέξτε ένα αγαπημένο σχέδιο, ένα σύνθημα που σας εκφράζει, ένα αστείο μότο ή μια φωτογραφία από το κινητό σας και αποτυπώστε τα σε μπλούζες εξαιρετικής ποιότητας.

Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλο δειγματολόγιο σχεδίων, αλλά και η δυνατότητα εύρεσης σχεδίου από το διαδίκτυο. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων πραγματοποιείται πολύ καλής ποιότητας εκτύπωση στάμπας ή ψηφιακή.

Τυπώνουμε πάνω σε οτιδήποτε βαμβακερό ή υφασμάτινο. Τα t-shirts μας είναι εξαιρετικής ποιότητας βάρους 150 γραμμαρίων, ενώ έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα χρωμάτων μπλουζάκια. Τα μεγέθη αρχίζουν από ενός έτους κοντομάνικα έως και 4XL ή και μεγαλύτερα. Για τα μωράκια διατίθενται κορμάκια μπεμπέ λευκά 100% βαμβακερά που ξεκινούν από 0-3 μηνών και καταλήγουν ως και 18 μηνών. Επιπλέον η γυναικεία σχεδίαση στο κοντομάνικο που υπάρχει στο κατάστημά μας είναι μοναδικής σχεδίασης και ομορφιάς, επίσης σε όλα τα μεγέθη.
       Στα φούτερ μπορείτε να διαλέξετε επίσης ποικιλία χρωμάτων, ενώ στα μεγέθη αρχίζουν από 4 χρονών και φτάνουν ως 2XL. Υπάρχουν φούτερ με κουκούλα και φούτερ χωρίς κουκούλα, με τσέπη και χωρίς.
       Οι ζακέτες είναι τρίκλωνες, διαθέτουν φερμουάρ και κουκούλα, βρίσκονται διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και μεγέθη ως 3XL.

Τυπώνουμε Μάσκες

   Τύπωση μπορεί να γίνει και σε μάσκες προσώπου με το σχέδιο της αρεσκείας σας. Στάμπα μπορεί να γίνει και σε δικιά σας μάσκα εκτός από αυτές που διαθέτουμε στο κατάστημα. Του καταστήματος οι μάσκες έχουν την δυνατότητα να κλείνουν σφιχτά γύρω από την μύτη με συρματάκι. Είναι βαμβακερές και έχουμε αρκετά χρώματα.

Ενδεικτικές τιμές:
…εκτύπωση σε δικό σας μπλουζάκι, από 4€!
…εκτύπωση σε μπλουζάκι του καταστήματος, από 10€!
…ειδικές τιμές για περισσότερα τεμάχια!

Η μεγάλη εμπειρία του Φαίδωνα και του Ορέστη, τα σύγχρονα μηχανήματα και η καλή διάθεση εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα!

Αθλητικές μπλούζες με στάμπα

Θέλετε να νιώσετε για λίγο όπως ένας φημισμένος παίκτης ομάδας; Τότε αποκτήστε τη δική σας αθλητική μπλούζα με εκτυπωμένο στην πλάτη το δικό σας όνομα ή αυτό του παιδιού σας! Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική αθλητική αμφίεση στα χρώματα που επιθυμείτε και μοιραστείτε ιδιαίτερες father & son ή father & daughter στιγμές!

Δυνατότητα εκτύπωσης περισσότερων τεμαχίων για αθλητικές ομάδες παιδικές ή ενηλίκων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διεύθυνση

Ηφαίστου 25, Μοναστηράκι

Email

info@fedonorestis.gr

Τηλέφωνο

2155054520, 6972776417

Website

www.fedonorestis.gr