Το κατάστημα

Το κατάστημα Φαίδων & Ορέστης βρίσκεται στην οδό Ηφαίστου στο Μοναστηράκι, δρόμο ιστορικό και απόλυτα τουριστικό! Μεγάλη είναι και η ιστορία του, αφού λειτουργεί στο ίδιο σημείο εδώ και τρεις γενιές!

Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία τουριστικών ειδών από σουβενίρ, αναμνηστικά δώρα και αντικείμενα λαϊκής τέχνης έως ρούχα και υποδήματα.

Συγκεκριμένα θα βρείτε σφουγγάρια, αγαλματάκια, αγγεία, σουβενίρ, μινιατούρες, τοπικά ενθύμια, πετσέτες θαλάσσης, δερμάτινα σανδάλια, αθλητικά είδη και πολλά άλλα μικροπράγματα που θυμίζουν την Ελλάδα και την πλούσια ιστορία της.

Το κατάστημα διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εκτύπωση σε μπλουζάκια και καπέλα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη στάμπα της αρεσκείας σας είτε από το πλούσιο δειγματολόγιο του καταστήματος είτε από το ίντερνετ, ακόμα και φωτογραφία από το κινητό σας, και να την αποτυπώσετε σε εξαιρετική ποιότητα σε ένα δικό σας customized μπλουζάκι!

Μοντέρνα ρούχα και παπούτσια, αλλά και μια μεγάλη συλλογή τουριστικών ειδών που μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, είτε με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή κάνοντας την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου ή ιστοσελίδας. Όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς…

Εξυπηρέτηση σε 4 γλώσσες: αγγλικά – γερμανικά – ισπανικά – γαλλικά

— Φαίδων & Ορέστης – Βίντεο παρουσίαση —

Διεύθυνση

Ηφαίστου 25, Μοναστηράκι

Email

info@fedonorestis.gr

Τηλέφωνο

2155054520, 6972776417

Website

www.fedonorestis.gr